Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμποράλ Κούτσα για την 9η αγωνιστική του TOP-16 σε μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για την ευρωπαϊκή συνέχεια των πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς με ήττα τα περιθώρια πρόκρισης θα στενέψουν επικίνδυνα.

Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν το συμμερίζεται και ο τεχνικος της Λαμποράλ Βέλιμιρ Πέρασοβιτς που θεωρεί ότι υπάρχουν ακέραιες ελπίδες πρόκρισης στον Ολυμπιακό.

“Είναι μια ομάδα που παίζει πάντα το ίδιο. Παίζουν πολύ δυνατά και πολύ πιεστικά. Για να νικήσεις στο ΣΕΦ χρειάζεται να έχεις ποιότητα και χαρακτήρα. Αν όχι δεν πρόκειται να τα καταφέρεις, γιατί οΟλυμπιακός διαθέτει πολύ έμπειρους παίκτες. Βρισκόμαστε σε ένα γκρουπ με ομάδες του κορυφαίου επιπέδου. Ο καθένας μπορεί να χάσει από τον άλλο, γιατί όλες οι ομάδες είναι ισχυρές. ΟΟλυμπιακός δεν θα αλλάξει το στυλ του. Διαθέτει πολλές επιλογές και διαφορετικούς τρόπους να επιτεθεί, γι’ αυτό πρέπει να σταματήσουμε το παιχνίδι τους. Οι πιθανότητες πρόκρισης τουΟλυμπιακού παραμένουν ακέραιες και εμείς δεν πρέπει να κάνουμε από τώρα υπολογισμούς γιατί μπορεί στο τέλος να έχουμε πρόβλημα”, τόνισε ο Κροάτης τεχνικός