Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχτηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια από τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, τονίζοντας πως οι “ερυθρόλευκοι” δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να κάνει το παιχνίδι της, ενώ παραλληλα επεσήμανε πως άξιζαν τη νίκη, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για την ποιότητα τους.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

“Δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη. Η διαφορά ήταν η φυσική κατάσταση. Σήμερα παίζαμε με μία ομάδα τοπ επιπέδου και πρέπει να το παραδεχτούμε. Χρησιμοποίησαν 12 παίκτες πολύ δυνατούς σωματικά και σ’ αυτό δεν είχαμε απάντηση. Δεν είναι ωραίο όταν χάνεις στην έδρα σου, αλλά σε αυτό το επίπεδο που έχει ο όμιλος, όλα μπορούν να συμβούν. Όμως, πιστεύω πως και εμείς μπορούμε να πάρουμε νίκη εκτός έδρας”.

Από την πλευρά του ο Μάικ Τζέιμς, πρόσθεσε: “Βασικά, ο Ολυμπιακός έπαιξε πιο σκληρά από ό,τι εμείς. Έκαναν πολύ καλή δουλειά, μας χτύπησαν από την αρχή του ματς και παρότι προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Έπαιξαν σκληρά για σαράντα λεπτά, μας ανάγκασαν να υποπέσουμε σε ανόητα λάθη, εμείς έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε ολόκληρο το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε”.