Η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να κάνει το μεγάλο διπλό στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς δηλώνει περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του. Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε επίσης και στον υψηλό αριθμό των φάουλ που έκανε η ομάδα του, δίνοντας πολλές βολές στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Αναλυτικά ο Πέσιτς τόνισε στη συνεντευξη Τύπου:

«Η πρώτη εντύπωση του παιχνιδιού είναι πως κανένας δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να έρθουμε εδώ και να κερδίσουμε. Εμείς οι προπονητές, αλλά και ο κάθε παίκτης, πιστεύουμε πάντα στη νίκη. Σήμερα παίζαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαι πεπεισμένος πως οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού πιστεύουν πολύ στην ομάδα τους, αλλά γνωρίζουν πως δεν μπορούν να κερδίσουν αν δεν αγωνιστούν. Ξέρουν πως πρέπει να δουλεύουν και να προπονούνται καλά για το κάθε παιχνίδι, για να μπορέσουν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο.

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου που έδειξαν χαρακτήρα σήμερα και δείξαμε όλοι μαζί πως υπάρχει και το μπάσκετ στη Γερμανία. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει μία συνέχεια τα τελευταία χρόνια. Οι παίκτες μου όμως πάλεψαν και αυτό μου άρεσε και είμαι περήφανος για αυτούς. Φυσικά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι δουλειά. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και κυρίως στην άμυνα. Να μην κάνουμε τόσα φάουλ, δίνοντας στον αντίπαλο βολές. Τα νούμερα των φάουλ και των βολών πρέπει να τα βελτιώσουμε για τα επόμενα παιχνίδια και αυτό είναι δουλειά μου».