Ρικ Πιτίνο έκανε αναφορά στην αυριανή (5/2) μάχη με τον Ερυθρό Αστέρα κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Βελιγράδι, αλλά στάθηκε περισσότερο στο αμυντικό θέμα που έχει το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός πέταξε σήμερα (5/2) για το Βελιγράδι αυριανή (5/2) μάχη με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Σερβία για το ματς, αλλά στάθηκε και στο αμυντικό θέμα που έχει το «τριφύλλι».

Ο Αμερικανός κόουτς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και παραδέχτηκε ότι η άμυνά της ομάδας είναι σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα απ΄ ό,τι θέλει εκείνος.

Για τον αγώνα την σημασία του, τους στόχους της ομάδας και το πρόβλημα με την άμυνα ο Ρικ Πιτίνο ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη σκληρό εκτός έδρας παιχνίδι. Απομένουν δώδεκα αγώνες για το τέλος της κανονικής περιόδου αυτή τη στιγμή. Προφανώς προσπαθούμε να πετύχουμε δύο πράγματα: πρώτον να προκριθούμε στα Play offs και δεύτερον, εφόσον το πετύχουμε, όταν αυτά έρθουν να είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα σε ό,τι αφορά το αμυντικό κομμάτι. Αυτή τη στιγμή η άμυνά μας είναι σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από αυτό που θέλω ως προπονητής και ελπίζω στα επόμενα δώδεκα ματς να παρουσιάσουμε μεγάλη βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα, ο Αμερικανός προπονητής του Παναθηναϊκού, ανέφερε: «Δεν μπορούμε να γίνουμε πιο ταχείς ή πιο γρήγοροι αλλά μπορούμε να παίξουμε πολύ πιο έξυπνα και αυτό είναι που θέλουμε να πετύχουμε στους προσεχείς αγώνες».