Αναλυτικά όσα είπε:

-Για την Μπούντουτσνοστ: «Χάσαμε από τους εαυτούς μας στο τελευταίο ματς. Μιλήσαμε για αυτό. Παίξαμε εξαιρετικά για 35 λεπτά, αλλά στη συνέχεια ήμασταν κακοί στην άμυνα, πήραμε άσχημες επιλογές στα σουτ. Τώρα έχουμε απέναντί μας μία επικίνδυνη ομάδα, που δεν έχει να χάσει τίποτα, και έβαλε πολύ δύσκολα στις Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα για μεγάλο διάστημα των αγώνων».

-Για το σουτ του Ρούντι: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας όπως είπα. Στην ομάδα μου δίνω βαθμό A+ στη μαχητικότητα, όμως η επιτυχία είναι κάτι δύσκολο να τη χειριστείς. Κερδίσαμε έξι παιχνίδια στη σειρά και θεωρήσαμε πως το ματς με τη Ρεάλ τελείωσε υπέρ μας, γι’ αυτό και πήραμε κάποια βιαστικά σουτ. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στην άλλη ομάδα, γιατί είχε εξαιρετική προσέγγιση στις τελευταίες επιθέσεις».

-Για το ποια ομάδα επιθυμεί στα Playoffs: «Υπάρχουν τόσα πολλά σενάρια. Αν νικήσουμε, εξασφαλίζουμε την 6η ή την 7η θέση. Όλα εξαρτώνται και από τις άλλες ομάδες όμως, όπως η Αρμάνι και η Ζαλγκίρις. Ας δούμε πώς θα παίξει και η ΤΣΣΚΑ που είναι πρώτη. Να δούμε αν προτιμά εμάς ή κάποιον άλλον αντίπαλο. Πριν από δύο μήνες αμφιβάλατε πως θα βρισκόμασταν σε αυτή τη θέση. Το έβλεπα στα μάτια σας».

-Για τις προσαρμογές που έκανε και ο ίδιος το τελευταίο διάστημα: «Οι παίκτες άλλαξαν την κουλτούρα τους και την προσέγγιση τους. Για μένα, η Ευρωλίγκα είναι ολόιδια με το κολέγιο, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Δεν έχει σχέση με το ΝΒΑ. Κάποιοι κανόνες διαφέρουν, αλλά υπάρχουν τεράστιες ομοιότητες. Σε άλλο κομμάτι χρειάστηκε να προσαρμοστώ. Στο ότι δεν ήξερα τις ομάδες, τους παίκτες και τα στιλ τους. Ξέρω το Virginia, το Kentucky και όλα τα άλλα κολέγια».