Ο Ρικ Πιτίνο συνηθίζει πριν από αγώνες να ποστάρει μηνύματα για τα παιχνίδια. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν το άλλαξε αυτό ούτε τώρα. Ο Αμερικανός κόουτς των πράσινων ανέβασε ένα μήνυμα στις προσωπικές σελίδες που έχει στα social media για την σημερινή (20/3) μάχη με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία τη νίκη για να κάνει το «5 στα 5» και να παραμείνει στο παιχνίδι της 8άδας. Αν μάλιστα πάρει και τη νίκη απόψε με διαφορά άνω των 9 πόντων (έτσι ώστε να καλύψει την ήττα του από τους Βάσκους στην Βιτόρια και να έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας) ακόμα καλύτερα.

Ο Ρικ Πιτίνο τόνισε στο μήνυμά του ότι πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει εκπληκτικά γρήγορα, ενώ επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένα σπουδαίο σερί και πρέπει να συνεχίσει να παίζει σε αυτόν τον πιεστικό ρυθμό που έχει.

Αναλυτικά το μήνυμά του Πιτίνο στα social media:

«Μεγάλο παιχνίδι σήμερα για τον Παναθηναϊκό. Η Μπασκόνια είναι μία ομάδα με εκπληκτικό transition παιχνίδι στην Euroleague. Έχουμε ένα σπουδαίο σερί, πρέπει να συνεχίσουμε στον πιεστικό ρυθμό».

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΠΙΤΙΝΟ