Μέρα γεμάτη μπάσκετ μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή καθώς στην Ευρωλίγκα έχουμε την διεξαγωγή του μεγαλύτερου μέρους του προγράμματος της 9ης αγωνιστικής της διοργάνωσης στη δεύτερη διαβολοβδομάδα της σεζόν.

Αρχικά, ο Παναθηναϊκός ανοίγει το πρόγραμμα στην Λιθουανία απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι «πράσινοι» θέλουν ένα μεγάλο «διπλό» για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους και απέναντι τους θα βρουν την ομάδα τους Σαρούνας Γιασκεβίτσιους που έρχεται «πληγωμένη» από το ΣΕΦ έχοντας μάλιστα τρεις ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια της στην Ευρωλίγκα. Τα καλά νέα είναι ότι ο Τζίμερ Φριντέτ θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Βόβορα με το «τριφύλλι» να είναι πλήρης για το αποψινό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, βρίσκεται στη Γερμανία και στο Μόναχο, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν με στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να δείξει ότι η εμφάνιση απέναντι στη Ζαλγκίρις δεν ήταν πυροτέχνημα. Η Μπάγερν είναι πολύ δυνατή στην έδρα της΄ έχοντας 3 νίκες στους πρώτους 8 αγώνες της σεζόν και ρεκόρ 3-5.

Τέλος, στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιά, την παράσταση «κλέβει» η μονομαχία …κορυφής ανάμεσα στο Μιλάνο και τη Μακάμπι, ενώ η Χίμκι θα δοκιμαστεί στην έδρα της Ρεαλ Μαδρίτης

Οι αποψινές αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής:

19:30 Ζαλγκίρις-Παναθηναίκός (Novasports 2HD)

21:00 Άλμπα-Ερ. Αστέρας (Novasports 5HD)

21:30 Μπάγερν-Ολυμπιακός (Novasports 1HD)

21:45 Βιλερμπάν-Εφές (Novasports 4HD)

21:45 Μιλάνο-Μακάμπι (Novasports 3HD)

22:00 Βαλένθια-Ζενίτ

22:00 Ρεάλ-Χίμκι (Novasports 2HD)