Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Νικ Καλάθης.Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε χθες (22/4) ενοχλήσεις στην κνήμη και έτσι δεν έβγαλε όλο το μέρος του προγράμματος. Η κατάστασή του δεν έδειχνε σοβαρή, αλλά και μόνο το γεγονός ότι είχε… θέμα ήταν αρκετό γα να πονοκεφαλιάσει τον Ρικ Πιτίνο και τους πράσινους. Ο Καλάθης είχε και σήμερα ενοχλήσεις, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να προπονηθεί κανονικά.

Ο παίκτης έβγαλε το πρόγραμμα και έτσι θα παίξει βρέξει – χιονίσει αύριο (23/4, 21:00) στην μάχη με την Ρεάλ στο Game 3 των πλέι οφ της Euroleague.

To θέμα του Καλάθη παρακολουθείται στενά από το ιατρικό τιμ της ομάδας. Δεν δείχνει όμως, να είναι κάτι που να προκαλεί ανησυχία.

Μέσα σε όλα ο Παναθηναϊκός και ο Καλάθης δεν θέλουν με τίποτα να…δουν την Ρεάλ να «σκουπίζει» το τριφύλλι αύριο (να κάνει το 3-0 και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Euroleague) μέσα στο ΟΑΚΑ. Ετσι ο Καλάθης θα παίξει κανονικά αύριο παρά τις ενοχλήσεις.

Και φυσικά ο ηγέτης των πράσινων θα παίξει και στο Game 4 στις 25/4 (το ματς αυτό θα γίνει αν βέβαια η ομάδα μειώσει αύριο τη σειρά σε 2-1), όπου το τριφύλλι θέλει να κάνει το 2-2 για να πάει πια να τα παίξει όλα για όλα στη Μαδρίτη σε 5ο αγώνα.