Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υπαρχηγός των “ερυθρόλευκων”:

«Η εικόνα μιλά από μόνη της, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Είναι ανεπίτρεπτο να δέχεσαι 90 πόντους στο γήπεδό σου. Στην επίθεση μπορεί να μην βρεθείς σε καλή ή κακή μέρα. Πρέπει να δουλέψουμε, να ξέρει ο καθένας το ρόλο του και να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια»

«Όλα τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να παίξουν σήμερα, δεν το λέω σαν δικαιολογία. Η εικόνα ήταν πολύ άσχημη σήμερα και παρότι ξεκινήσαμε σοβαρά, δεν είχαμε διάρκεια και οι αντίπαλοι επιβλήθηκαν. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Ο κόσμος ήρθε, τον ευχαριστούμε, αλλά για ένα ακόμη ματς φεύγει στενοχωρημένος κι αυτό μας κάνει διπλά στενοχωρημένους.

Η χρονιά είναι μεγάλη, πολλές ομάδες δυσκολεύονται να βρουν χημεία και εμείς έχουμε πολλούς παίκτες άπειρους στην Ευρωλίγκα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα, αλλά απαιτείται δουλειά. Θέλω να πιστεύω πως όλη η ομάδα είναι εκνευρισμένη και ο στόχος μας φέτος μπορεί να μην είναι όπως άλλες χρονιές, αλλά δεν μπορεί κανείς να σου πει τίποτα αν παλεύεις και σήμερα κατά την γνώμη μου δεν παλέψαμε».