Γιώργος Πρίντεζης μετά από ακόμη μια μεγάλη ανατροπή που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μίλησε στην κάμερα του ΟLYMPIACOS B.για όσα έγιναν στην χθεσινή αναμέτρηση, ενώ εστίασε και στο πόσο σημαντικό είναι να έχεις συμπαίχτη τον Βασίλη Σπανούλη.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Γιάννη Πρίντεζη:

« Προσωπικά σέβομαι κάθε αντίπαλο, όποιος και να είναι αυτός, ότι και αν έχει γίνει με εμάς στο παρελθόν είτε στο παρόν. Δεν παύει η ΤΣΣΚΑ να είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά το περισσότερο θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου».

Στην συνέχεια ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού εξήγησε τους λόγους που ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την σπουδαία νίκη κόντρα στους Ρώσους: « Είναι ένα FinalFour στο οποίο παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, είναι νοκ άουτ παιχνίδι, η πίεση είναι μεγαλύτερη, το άγχος ακόμα μεγαλύτερο, υπάρχει το άγχος του αποτελέσματος. Θεωρώ ότι εμείς τα δώσαμε όλα δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, παίξαμε αμυνάρα στο τέλος και κερδίσαμε.

Τέλος ο «Αir Πρίντεζης» στο τέλος της συνέντευξης αναφέρθηκε στο αν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να βρεθεί στον μεγάλο τελικό, ενώ είπε και λίγα λόγια για τον συμπαίχτη του Βασίλη Σπανούλη: « Εγώ προσωπικά το πίστευα φέτος, ακόμα και όταν η διαφορά είχε φτάσει στους εφτά πόντους γύρισα στον πάγκο και τους είπα ότι αυτοί έχουν το άγχος λίγο να παίξουμε θα κερδίσουμε και έτσι έγινε. Μπορούμε να παίξουμε έτσι είναι ο τρόπος μας να τα δίνουμε όλα, είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε εμείς θα τα δίνουμε όλα μέχρι τέλους, παίξαμε αμυνάρα, είχαμε και τον Μπίλι ο οποίος έκανε παπάδες και όλα αυτά συνετέλεσαν για να κερδίσουμε». 

Σταύρος Γιαννόπουλος