Αναλυτικά τα όσα είπε ο “υπαρχηγός” των “ερυθρόλευκων”:

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή για την ομάδα να παίζουμε σε ακόμα έναν τελικό. Είναι τιμή για όλους, γιατί η σεζόν ήταν πολύ μεγάλη και φτάσαμε εδώ. Είμαι χαρούμενος, γιατί νικήσαμε ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά το αφήσαμε πίσω από σήμερα προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε το τρόπαιο. Σταματήσαμε να πανηγυρίζουμε, ξεκουραστήκαμε και αρχίσαμε την προετοιμασία για τον τελικό. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και να κερδίσουμε έναν ακόμη τίτλο».

Για το ότι η Φενέρ παίζει στην… έδρα της, όπως είχε συμβεί και στον τελικό του 2015 στη Μαδρίτη: «Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο. Έτσι είναι το Final. Είναι ένας τελικός. Δεν μπορώ να πω πως κάναμε κάτι λάθος το 2015, αλλά φέτος δεν γιορτάσαμε καθόλου. Συγκεντρωθήκαμε στο επόμενο παιχνίδι. Θα είμαστε 100% έτοιμοι για τον τελικό». 

Για το τι θα συμβούλευε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ώστε να αποφορτίσει τους παίκτες: «Μου αρέσει το ψάρεμα, αλλά ο κόουτς θα το αποφασίσει το πρωί».

Για το step up του Σπανούλη στα κρίσιμα σημεία: «Αυτή είναι η διαφορά του καλού παίκτη με τον ηγέτη. Οι παίκτες όταν είναι νεαροί θέλουν να προσαρμοστούν. Οι μεγάλοι παίκτες βρίσκουν τον τρόπο να αντιδράσουν όταν η άμυνα προσαρμόζεται πάνω του. Είναι ένας απίστευτος παίκτης και είναι πολύ δύσκολο να τον διαβάσει ο αντίπαλος».