Καλησπέρα σας από το Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Ο Παναθηναϊκός, στο ντεμπούτο του Τσάβι Πασκουάλ σε εντός έδρας παιχνίδι, υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, αναζητώντας την τρίτη του νίκη στην Ευρωλίγκα, που θα είναι παράλληλα η δεύτερη συνεχόμενη. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας, σκοπεύουν σε μία ανταγωνιστική εκτός έδρας παρουσία, μετά την καθυπόταξη της Μπαρτσελόνα στο Βελιγράδι.

* Πρώτος στο παρκέ μπήκε στις 19:15 ο Κρις Σίνγκλετον, για τα καθιερωμένα «σουτάκια» πριν την προθέρμανση των δύο πλευρών, με έμφαση στια βολές.

* Τον Αμερικανό σέντερ ακολούθησαν ύστερα από ένα τέταρτο περίπου, οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Λευτέρης Μποχωρίδης.

* Ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς είναι ο πρώτος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα που μπαίνει στο παρκέ στις 19:56, δεχόμενος αρκετές αποδοκιμασίες από τους ελάχιστους προς το παρόν οπαδούς.

* Στις 20:18, οι παίκτες και των δύο ομάδων έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο για το πρόωρο «ζέσταμα».

* Στις 20:27, αποχωρούν από το παρκέ με κατεύθυνση τα αποδυτήρια.

* Μπαίνουν στο παρκέ στις 20:45 και οι δύο ομάδες, με τα συναισθήματα να εναλλάσσονται ακαριαία. Από τις αποδοκιμασίες στον Ερυθρό Αστέρα, στην αποθέωση της αποστολής του Παναθηναϊκού.

* Στις 20:58 ο Τσάβι Πασκουάλ εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο και δέχεται το χειροκρότημα από 8.000 περίπου φιλάθλους.

* Στις 21:09 γίνεται η παρουσίαση των δύο ομάδων, με τον Όγκνιεν Κούζμιτς, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, να δέχεται το χειροκρότημα ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα.

* Ο Τσάβι Πασκουάλ δέχεται ξανά το χειροκρότημα των φίλων του Παναθηναϊκού, στην παρουσίαση της δικής του ομάδας και την ανάκρουση του ονόματός του.

* Οι αρχικές πεντάδες των δύο ομάδων, είναι οι εξής:

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον, Νίκολς, Φελντέιν, Γκιστ, Καλάθης

Ερυθρός Αστέρας: Ντάνγκουμπιτς, Μίτροβιτς, Τζένκινς, Γιόβιτς, Κούζμιτς

* Ο αγώνας άρχισε

Οι αποστολές των δύο ομάδων, είναι οι εξής:

Παναθηναϊκός (Τσάβι Πασκουάλ): Κρις Σίνγκλετον, Ντεμέτρις Νίκολς, Κέι Σι Ρίβερς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Πατ Καλάθης, Αντώνης Φώτσης, Νίκος Παππάς, Τζέιμς Φελντέιν, Τζέιμς Γκιστ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Μπουρούσης, Νικ Καλάθης (αρχηγός).

Ερυθρός Αστέρας (Ντέγιαν Ράντονιτς): Νέιτ Ουόλτερς, Νίκολα Ρέμπιτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Λούκα Μίτροβιτς (αρχηγός), Μπράνκο Λάζιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Τσαρλς Τζένκινς, Μάρκο Γκούντουριτς, Στέφαν Γιόβιτς, Όγκνιεν Κούζμιτς, Μίλκο Μπιέλιτσα.

Περισσότερα σε λίγο…