Ο κόουτς της Μπασκόνια, τα έψαλλε στους παίκτες του, μετά τη συντριβή από τη Γκραν Κανάρια, ωστόσο θεωρεί πως η ομάδα αντέδρασε σωστά και δήλωσε πως άπαντες είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση, κόντρα στον Ολυμπιακό.

“Η ομάδα αντέδρασε σωστά και καλείται να το δείξει κόντρα στον Ολυμπιακό”, σχολίασε αρχικά ο ο Πριτζιόνι, για να συμπληρώσει σχετικά με τις απουσίες των δύο ομάδων: “Δεν πρέπει να μιλάμε για αυτούς που θα λείψουν, αλλά για αυτούς που θα παίξουν. Έχουμε αρκετούς ικανούς παίκτες που θα πάρουν μέρος και μπορούν να κάνουν καλό παιχνίδι”.

Όσον αφορά  το γεγονός ότι το ματς θα γίνει στην Κρήτη, σχολίασε: “Δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσουμε. Τι θα βρούμε εκεί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση από αυτή που δείξαμε στα Κανάρια Νησιά, επειδή λογικά το περιβάλλον θα είναι ίδιο”.

Τέλος, ο κόουτς της Μπασκόνια συμπλήρωσε: “Πρέπει να πάμε σε δύσκολες έδρες και να νικήσουμε. Για μένα, το να νικάμε εκεί είναι αυτό που θα δώσει χαρακτήρα ως ομάδα. Πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη ένταση στην άμυνα και να παίξουμε πιο επιθετικά. Θα πρέπει ακόμα να βρούμε εύκολους πόντους, αλλά και να έχουμε υπομονή όταν η επίθεση δεν λειτουργεί όπως πρέπει. Θα χρειαστεί να είμαστε καλοί στην άμυνα κι από εκεί να σπρώξουμε τη μπάλα γρήγορα στην επίθεση”.

 Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Τορνίγκε Σενγκέλια : “Περιμένουμε ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της EuroLeague. Πιστεύω πως έχουμε πετύχει αρκετούς πόντους για να νικήσουμε, αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε κι ένα βήμα μπροστά στην άμυνα και να σταματήσουμε τους αντιπάλους μας. Αυτό είναι το “κλειδί”. Είτε παίξει ο Σπανούλης είτε όχι, δεν πρέπει να αλλάξει η προσέγγιση μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε”.