Ο πρόεδρος της Fenerbahce, Ali Koc, τόνισε πως θα έχει συνάντηση τις επόμενες μέρες με το Zelimir Obradovic και ότι η Fenerbahce είναι το σπίτι του Σέρβου προπονητή.

 Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της τουρκικής ομάδας υποστήριξε πως θα υπάρξουν μειώσεις στο μπάτζετ και ότι κανείς δεν θα παίρνει πάνω από 3 εκατομμύρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:  

«Ο Zelimir Obradovic είναι ένας ζωντανός θρύλος της ομάδας. Κάναμε πάντα τις κινήσεις που εκείνος ήθελε και δημιουργήσαμε κορυφαία ρόστερ. Του κάναμε προσφορές για να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας, εκείνος όμως πίστευε ότι το καλύτερο ήταν να μιλήσουμε στο τέλος της περιόδου. Η σεζόν τελείωσε. Περιμένουμε την απόφαση της Euroleague, αλλά δεν νομίζω ότι θα ξαναπαίξουμε φέτος. Θα έχω μια νέα συνάντηση με τον Obradovic τις επόμενες μέρες, ξέρει ότι η Fenerbahce είναι το σπίτι του. Αν θέλει, θα μείνει».

Όσο για τη μείωση του μπάτζετ; Η Fenerbahce έχει πληρώσει όλους τους μισθούς έως τον Φεβρουάριο του 2020. Δεν έχουμε συναντήσει ακόμη τους αθλητές για να συζητήσουμε μειώσεις στα συμβόλαιά τους. Πήγαμε από τα 91 εκατομμύρια τουρκικές λίρες στα 72 και πρέπει να πέσουμε ακόμη περισσότερο, ίσως κάτω από τα 50 εκατομμύρια λίρες. Δεν θα παίρνει κάποιος πάνω από τα τρία εκατομμύρια ετησίως, το μεγαλύτερο συμβόλαιο θα είναι στα 2 – 2.2 εκατομμύρια».