Ο άσος της Φενέρμπαχτσε έκανε ένα κακό παιχνίδι σήμερα, παρασυρόμενος στη συνολική μετριότητα που επέδειξε η ομάδα του. Ο Σλούκας πέτυχε οχτώ πόντους (1/6 δίποντα, 2/5 τρίποντα), ενώ έκανε και τρία λάθη σε 21 λεπτά αγώνα. Αυτή ήταν επίσης η χειρότερη εμφάνιση που πραγματοποίησε στη φάση των ημιτελικών, μαζεύοντας μόλις έναν βαθμό στο σύστημα αξιολόγησης της Euroleague.

Ο Έλληνας διεθνής διατηρούσε μέχρι στιγμής το απόλυτο στην φάση των ημιτελικών. Ο Σλούκας είχε το 6/6 αγωνιζόμενος με τον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε. Με τη φανέλα των Πειραιωτών ο Σλούκας είχε προκριθεί τρεις φορές στον τελικό του φάιναλ φορ. Το 2012 ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα στην Κωνσταντινούπολη, το 2013 απέκλεισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Λονδίνο, όπως και το 2015 ξανά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Κωνσταντινούπολη.

Όσον αφορά τα παιχνίδια που πραγματοποίησε με τον τωρινό του σύλλογο στα προηγούμενα φάιναλ φορ, ο Σλούκας μετρούσε πάλι τρεις προκρίσεις. Το 2016 η ομάδα του ξεπέρασε το εμπόδιο της Λαμποράλ Κούτσα των Γιάννη Μπουρούση και Μάικ Τζέιμς, το 2017 η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κατακτώντας δύο μέρες αργότερα το πρώτο της ευρωπαϊκό, ενώ τέλος το 2018 η Φενέρμπαχτσε απέκλεισε την Ζαλγκίρις στον ημιτελικό του Βελιγραδίου.