Ο Παναθηναϊκός νικησε δύσκολα τον Ερυθρό Αστέρα και ο προπονητής των Σέρβων εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και στάθηκε στα λάθη τους που στοίχισαν την δυνατότητα στους “ερυθρολεύκους” να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

Συγχαρητάρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Άρχισε το παιχνίδι πολύ καλά. Έπαιξε εξαιρετική άμυνα. Την ώρα που εμείς παίξαμε άσχημα αμυντικά, με πολλά λάθη. Είχαμε 9 λάθη στην πρώτη περίοδο. Υπήρχε μεγάλη διαφορά στην αρχή. Θα μπορούσε να πάει χειρότερα το παιχνίδι για εμάς. Αλλά εμείς επιστρέψαμε και παίξαμε καλή άμυνα στο δεύτερη περίοδο. Σε αυτό το σημείο δεν είχαμε κανένα λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά και στις δύο περιόδους, μέχρι που φτάσαμε να προηγηθούμε και με πέντε πόντους. Εκείνη τη στιγμή κάναμε κάποια λάθη. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ έμπειρη ομάδα, εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός και στο τέλος χάσαμε το σουτ που θα μας οδηγούσε στην παράταση.

Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που παίξαμε καλά απέναντι σε αυτή την τόσο καλή ομάδα, έστω και για τρεις περιόδους κι επειδή παίξαμε χωρίς σημαντικούς παίκτες για εμάς. Στο τέλος πρέπει να είμαστε ειλικρινείς δεν φτάσαμε στο σημείο να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά είμαστε ικανοποιημένο από την εμφάνισή μας».