Ακόμα μία έκπληξη κυνηγάει η Μάλαγα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την οποία αντιμετωπίζει αύριο (21/3) στην Ισπανία για την 12η αγωνιστική του Top-16. Η ομάδα του Ρέπεσα είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να πετύχει τη νίκη που θα την μετατρέψει από μεγάλο “αουτσάιντερ” σε φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Ήδη ο όμιλος, χάρη στις δικές της μεγάλες νίκες επί των Παναθηναϊκού και Ρεάλ Μαδρίτης, έχει γίνει άνω κάτω.

“Το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πολύ σημαντικό και πρόκειται να είναι δυνατό. Έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι κάθε παιχνίδι από δω και πέρα είναι τελικός για μας. Αγωνιζόμαστε καλύτερα πλέον κι είμαστε σε πιο καλή φόρμα. Γι αυτό τον λόγο είμαι αισιόδοξος για το παινχίδι, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε πώς να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μίας τέτοιας μάχης. Δεν θα είναι εύκολο γιατί πρέπει να κερδίσουμε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, αλλά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι” δήλωσε ο Γιάσμιν Ρέπεσα.

“Το να κερδίσεις την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δύο φορές την ίδια σεζόν δεν είναι εύκολο αλλά χωρίς αμφιβολία θα το προσπαθήσουμε. Είναι ένα ενθαρρυντικό παιχνίδι για μας για να το διασκεδάσουμε, να το απολαύσουμε και σίγουρα να κάνουμε πράγματα, που θα τους δυσκολέψουν. Θέλουμε τη νίκη. Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από τον Παναθηναϊκό στην βαθμολογία, αλλά αν κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα απέχουμε κι από αυτήν πλέον έναν βαθμό.

Νομίζω ότι το γνωρίζουν κι οι ίδιοι αυτό, γι αυτό και θα έρθουν κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πάρουν τη νίκη στην έδρα μας. Στην Μόσχα είχαμε ένα πολύ καλό βράδυ αλλά δε νομίζω να είναι ίδιο το στυλ του παιχνιδιού. Πρέπει να προετοιμαστούμε να αντιμετωπίσουμε την φυσική τους κατάσταση και την ένταση που βγάζουν στο παρκέ και νομίζω ότι θα είναι πιο κλειστό παιχνίδι από αυτό της Μόσχας” πρόσθεσε ο Ουρτασούν.