Ντέρμπι ισπανικού πρωταθλήματος θυμίζει η αναμέτρηση της Μάλαγα με την Ρεάλ στη Μαδρίτη, με τους φιλοξενούμενος να καίγονται για νίκη. Η ομάδα του Ρέπεσα γνωρίζει ότι αγωνίζεται κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα, αλλά θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για την τέταρτη θέση του ομίλου. Θέλει να μείνει σε απόσταση αναπνοής από τον Παναθηναϊκό περιμένοντας να σκοντάψει σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια.

“Έχουμε ακόμα 4 παιχνίδια για το Top-16 κι αν θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ, τότε το καθένα από αυτά θα είναι σχεδόν η τελευταία μας ευκαιρία.  Επομένως, είμαστε έτοιμοι γι αυτό το παιχνίδι σαν να είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Θα πάμε στην Μαδρίτη για να δώσουμε οτιδήποτε χρειάζεται για να κερδίσουμε. Η Ρεάλ έχει πολύ σκληρή έδρα και μία εξαιρετική ομάδα, αλλά εμείς πολύ απλά δεν έχουμε άλλες βλέψεις από τη νίκη” δήλωσε ο Γιάσμιν Ρέπεσα.

“Πηγαίνουμε σε αυτό το παιχνίδι σε μία καλή στιγμή για μας, έχοντας κερδίσει τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θα μείνουμε εδώ. Έχουμε την ευκαιρία να είμαστε στα πλέι οφ και θα παλέψουμε γι αυτό. Ο πρώτος αντίπαλος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και πηγαίνουμε εκεί με φιλοδοξίες. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες με σταθερή απόδοση, κάτι που έχουμε διαπιστώσει και στις προηγούμενες αναμετρήσεις μας την φετινή χρονιά.

Είναι μία δύσκολη πρόκληση αλλά εμείς έχουμε ήδη φέτος κάποιες πολύ μεγάλες νίκες όπως αυτές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας  ή την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αν παίξουμε σκληρά θα έχουμε τις ευκαιρίες μας. Πιστεύω στις ευκαιρίες μας” ανέφερε ο Κάλογουεϊ