Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό ενόψει της αναμέτρησης της Αρμάνι Μιλάνο με τους “πράσινους”, τονίζοντας πως ήταν τιμή του που αγωνίστηκε στους Κυπελλούχους Ελλάδας και που συνυπήρξε με τον θρύλο, όπως χαρακτηριστικά είπε, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος σέντερ:

Για την θητεία του στον Παναθηναϊκό: «Ηταν μεγάλη τιμή που ήμουν μέλος του Παναθηναϊκού. Επαιξα σε μία σεζόν σημαντική για το σύλλογο, αφού ήταν η τελευταία ενός θρύλου στο παρκέ, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης και χαίρομαι πολύ που τον έζησα από κοντά. Εχω καλές αναμνήσεις». 

Για το παιχνίδι της Τετάρτης (21/12): «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας ισχυρός αντίπαλος. Μια νίκη θα είναι πολύ καλή για εμάς και θα έρθει την κατάλληλη στιγμή».

Για τις πέντε σερί ήττες της Αρμάνι στην Ευρωλίγκα: «Σίγουρα δεν είναι καλό να μετράς αρκετές ήττες, ωστόσο δουλεύουμε ώστε να βελτιωθούμε κάθε μέρα, στις προπονήσεις και στο γήπεδο ώστε να έρθουν ξανά νίκες».

Για τον Παναθηναϊκό και τη δυναμική του: «Είναι πολύ καλή ομάδα, με γεμάτο ρόστερ σε κάθε θέση και πολύ καλό προπονητή. Θα είναι σκληρό παιχνίδι και ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Αν κάνουμε στο γήπεδο ό,τι και στις προπονήσεις θα έχουμε καλές πιθανότητες να νικήσουμε».

Για τον Μπουρούση και τους ψηλούς του Παναθηναϊκού: «Για μένα είναι πάντα ένας δυνατός αντίπαλος και είναι ωραίο να τον αντιμετωπίζω».

Για την κατάστασή του: «Επιστρέφω νομίζω στην καλή μου φόρμα. Μετά από ένα μεγάλο καλοκαίρι με την εθνική ομάδα νομίζω ότι τα σκαμπανεβάσματα είναι φυσιολογικά. Κάθε φορά μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα, Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι πάντα δύσκολοι μήνες για μένα. Αυτή τη στιγμή είμαι καλά και σταδιακά η κατάσταση μου βελτιώνεται».