Ως αγώνα «ζωής και θανάτου» περιγράφει αυτόν του ΟΑΚΑ ο Ντάριο Σάριτς, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο φόργουορντ της Αναντολού Εφές, αναφέρθηκε παράλληλα στα στοιχεία που πρέπει να προσέξει από τους «πράσινους» η ομάδα του, πλέκωντας το εγκώμιο αρκετών παικτών τους και θεωρώντας πως η άμυνα πρέπει να είναι η βάση της επιτυχίας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Πιστεύω πως δεν αγωνιστήκαμε καλά στα τελευταία παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε στην Euroleague και την Γαλατάσαραϊ στην τουρκική λίγα. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεπεράσουμε την ήττα από την Φενέρμπαχτσε. Για αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν έχουμε καιρό ή την ευκαιρία να χάσουμε ακόμα ένα παιχνίδι έτσι. Το καταλάβαμε αυτό και η ομάδα θα παλέψει, όσο μπορεί».
 
«Σχετικά με την τακτική το πιο σημαντικό για εμένα είναι να σταματήσουμε το pick and roll του Διαμαντίδη. Επίσης, έχουν καλούς σουτέρ στη θέση “4”, όπως ο Φώτσης και ο Γκιστ. Ο Παναθηναϊκός έχει επίσης τον Ραντούλιτσα, ο οποίος μετά το Ευρωμπάσκετ βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Είναι ένας από τους πέντε κορυφαίους σέντερ στην Euroleague. Εχουμε κάποια προβλήματα στην άμυνα και πρέπει να τα διορθώσουμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται».