Ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ο coach της Άλμπα, μίλησε για το όνειρο της πρόκρισης, την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και το φαβοριτισμό του ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων (06/02) για την 6η αγωνιστική του Top-16.

Οι δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague:

«Ο Παναθηναϊκός εδώ και δεκαετίες ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και στον όμιλό μας είναι από τα φαβορί για τις πρώτες θέσεις του ομίλου. Για μας η πρόκριση στα προημιτελικά είναι περισσότερο όνειρο παρά στόχος, αλλά είναι προφανές πως μπορούμε να δώσουμε συνέχεια στο όνειρο αυτό με μια νίκη την Παρασκευή. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας στο παιχνίδι από την αρχή, κάτι που δεν κάναμε στα τελευταία μας ματς»,

Ο Άλεξ Ρενφρό, σχολίασε από την πλευρά του: «Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα με μεγάλη ιστορία και έχει ένα ρόστερ γεμάτο από εξαιρετικούς παίκτες. Μετά την άσχημη ήττα μας στο Βελιγράδι χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη. Προερχόμαστε από δύο εκτός έδρας ματς και θα παίξουμε τα δύο επόμενα σε Τελ Αβίβ και Βαρκελώνη. Γι’ αυτό είναι διπλής σημασίας για μας αυτό το ματς. Θέλουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας μπροστά στο κοινό μας».