Έχει γίνει πλέον… ένα με αυτήν την ομάδα. Με τα χρώματά της, άλλωστε, και ως ένας εκ των ηγετών της, κατέκτησε την περσινή Ευρωλίγκα στο έπος του Μιλάνο, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Φέτος, είναι ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές της, όντας από τους πρώτους που συμβάλλουν και σε αυτήν της την προσπάθεια. Το όνομα του Ντέβιν Σμιθ έχει συνδεθεί πλέον άρρηκτα με αυτό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, και για το λόγο αυτόν η διοίκηση δε θα μπορούσε να τον αφήσει.

Κάπως έτσι, έφτασε στο σημείο να ανανεώσει το συμβόλαιό του για τα επόμενα τρία χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί και να κλείσει την καριέρα του στην «ομάδα του λαού», καθώς το 2018 θα είναι ήδη 35 ετών. Θα πρόκειται, επίσης, για την έβδομη σεζόν του στο μεγάλο λιμάνι του Ισραήλ, καθώς βρίσκεται ήδη στη Μακάμπι από το καλοκαίρι του 2011. Η ομάδα δε θα μπορούσε να αφήσει το γεγονός αυτό χωρίς σχετικό αφιέρωμα, χρησιμοποιώντας για τον Σμιθ το σύνθημα «Once a Maccabist, always a Maccabist».;

éÙÞÕ ÜÑ ÜÖÔ: ÐÝ ÓÕÕÙß áÞÙê ÙéÜÙÝ Ðê ÞéÚ Ô×ÕÖÔ, ÔäÕèÕÕèÓ ÙÔäÕÚ Üé×çß ÔÖè ééÙ×ç ÔÛÙ ÔèÑÔ éàÙÝ ÑÞÛÑÙ – 7 éàÙÝ – ÕÑÛÚ ÙéÑÕè Ðê ÔéÙÐ éÜ àÙçÕÜÔ ÕÕÙæÙå ÕçÕÕÙß ÞÒÙ ÔÞàÕ×.

Posted by Maccabi Tel Aviv Basketball on Τρίτη, 7 Απριλίου 2015