Το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της ιστορίας της δίνει η Καρσίγιακα, αναφορικά με την Ευρωλίγκα, αντιμετωπίζοντας αύριο (22/10, Πέμπτη, 22:00) στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής των πρωταθλητών Τουρκίας, Ουφούκ Σαρίτσα τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να επιστρέψει στην Σμύρνη με τη νίκη:

«Παίζουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και θα είναι το πρώτο μας μακριά από τη Σμύρνη στην Ευρωλίγκα. Ο παναθηναϊκός διαθέτει σπουδαίους παίκτες και μια από τις πιο σημαντικές ομάδες στην Ευρωλίγκα, ενώ έχει κι έναν πολύ καλό προπονητή.

Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να νικήσουμε. Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ είναι φανταστική και θα είναι ένα πλεονέκτημα γι’ αυτούς. Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους οπαδούς. Με όλο το σεβασμό, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην Τουρκία με τη νίκη».

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Κερέμ Γκονλούμ, ο οποίος τόνισε: «Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στην έδρα μας και θέλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στη Σμύρνη. Αν και ο Παναθηναϊκός έχασε το πρώτο του παιχνίδι, θα παίξουμε σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, αλλά θέλουμε να νικήσουμε και θα πάμε με αυτό το στόχο στην Αθήνα».