Τον καλύτερό τους εαυτό θα πρέπει να δείξουν κόντρα στον Παναθηναϊκό οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα για να φτάσουν στη νίκη, σύμφωνα με τον Μάρκο Σιμόνοβιτς.

Οι Πρωταθλητές Σερβίας υποδέχονται (11/03, 21:00) στην “Kombak Arena” τους “πράσινους” στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας, με τον φόργουορντ των “ερυθρόλευκων” να επισημαίνει αφενός τις δυσκολίες της αποστολής τους, αφετέρου όμως να εκφράζει την αισιοδοξία του για τη νίκη.

«Νομίζω πως η αναμέτρηση της Παρασκευής (11/03) θα είναι από τις δυσκολότερες μέχρι τώρα. Η ελληνική ομάδα παίζει εξαιρετικά, υπάρχει καλή ατμόσφαιρα μεταξύ των παικτών και έχει το Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι μας για να νικήσουμε, αφού ο Παναθηναϊκός είναι σε φόρμα κι έχει πολλούς νέους παίκτες, οι οποίοι τους προσδίδουν επιπλέον ποιότητα κι ενέργεια. Η αναμέτρηση στην «Kombank Arena» θα είναι τελείως διαφορετική από εκείνη του ΟΑΚΑ. Ίσως να μην είναι καθοριστική, αλλά μπορεί να μας δώσει πολλά. Πιστεύω πως με την απαιτούμενη συγκέντρωση, τη μέγιστη διάθεση και την ενέργεια από τον κόσμο μας μπορούμε να τα καταφέρουμε», ήταν τα λόγια του 30χρονου άσου στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.