Τα πάντα για τη νίκη θα κάνει η Καρσίγιακα στο ματς με τον Παναθηναϊκό (27/11, 19:45), όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Κενάν Σιπάχι. Ο 20χρονος γκαρντ ανέδειξε τη σημασία της αναμέτρησης με τους “πράσινους”, καθώς αμφότερες οι ομάδες επιθυμούν διακαώς τη νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκας, ενώ εξύμνησε την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Και οι δύο ομάδες, εμείς και ο Παναθηναϊκός, θέλουμε πολύ τη νίκη. Είναι πλεονέκτημα για εμάς που παίζουμε στην έδρα μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα με επιτυχίες στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Έχουν μεγάλους παίκτες. Προετοιμαστήκαμε σκληρά και είμαστε έτοιμοι να το δείξουμε στο παρκέ. Ξέρουμε πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση στο TOP 16 της Ευρωλίγκας. Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Κενάν Σιπάχι.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Ουφούκ Σαρίτσα, επεσήμανε πως η ομάδα του θα δώσει ότι έχει, προκειμένου να πετύχει τη νίκη που χρειάζεται για να “σκαρφαλώσει” στη βαθμολογία.

“Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στον όμιλο. Αν νικήσουμε θα “σκαρφαλώσουμε” στον βαθμολογικό πίνακα. Επιθυμούμε να αγωνιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο, σε αυτή την πρώτη μας χρονιά στην Ευρωλίγκα, και η νίκη αποτελεί το τη μοναδική σκέψη στο μυαλό μας. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να νικήσουμε, με τη στήριξη των οπαδών μας”.