Ο Ολυμπιακός δείχνει να βρήκε δυο πολύ σημαντικά «αντικλείδια» που θα τον βοηθήσουν να ξεκλειδώσει την υπόθεση του Κώστα Σλούκα και θα οδηγήσουν τον παίκτη στην επιστροφή του στους ερυθρόλευκους! Το ένα είναι οι οφειλές που έχει η Fenerbahce προς τον παίκτη. Το άλλο είναι η υπόθεση του Νικ Καλάθη!

Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή και την Fenerbahce. Οι Τούρκοι οφείλουν χρήματα στον παίκτη. Ο Σλούκας έτσι μπορεί ανά πάσα στιγμή να σπάσει το συμβόλαιό του. Ο Ελληνας γκαρντ δεν δείχνει να προσανατολίζεται στη λύση αυτή.

Θέλει να μιλήσει με την Fenerbahce, να δει τις προθέσεις της και να μάθει το πως θα είναι η επόμενη μέρα. Μια μέρα που αν δεν είναι χωρίς τον Zeljko Obradovic στον πάγκο, τότε όλα θα είναι διαφορετικά.

Ο Zoc είναι ο μέντορας του Σλούκα και ο Έλληνας παίκτης δεν θα θελήσει να μείνει στην ομάδα αν ο Σέρβος φύγει.

Η υπόθεση Ζοτς είναι περίπλοκη. Έγκυρες πληροφορίες λένε μάλιστα, ότι δεν ισχύουν τα σενάρια που λένε ότι τα βρήκε με την διοίκηση. Ο Σέρβος δεν θα έχει βρει με την Fenerbahce.

Από την άλλη, με τον Σλούκα δεν έχει γίνει ακόμα καμία επαφή και δεν ισχύουν τα σενάρια που λένε ότι οι Τούρκοι θα κάτσουν στο τραπέζι με τον παίκτη την Δευτέρα. Καμία συνάντηση δεν έχει κλειστεί και το όλο θέμα παραμένει στον αέρα.

Κάτι που φυσικά είναι καλό για τον Ολυμπιακό, διότι με τις οφειλές της Fener προς τον παίκτη να είναι ανοιχτές και με την κωλυσιεργία των Τούρκων στο θέμα του κλεισίματος ραντεβού, οι «ερυθρόλευκοι» είναι οι ευνοημένοι.

Το θέμα με Καλάθη και Barcelona

Πάμε και στο θέμα Καλάθη – Barcelona και στο πως επηρεάζει αυτό τον Σλούκα. Η ισπανική ομάδα έχει πάρει πολύ ζεστά την απόκτησή του κι αν γίνει αυτό, τότε οι Καταλανοί θα βάλουν στην άκρη το θέμα της απόκτησης του Σλούκα. Ετσι ο Ολυμπιακός θα δει έναν πολύ δυνατό ανταγωνιστή να βγαίνει από το παιχνίδι.

Από κει και πέρα και η CSKA καλοβλέπει τον Σλούκα, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα. Επίσης καμία κίνηση δεν έχει γίνει από την Real.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, κινείται διακριτικά στο όλο θέμα με τον Σλούκα. Δεν ανεβάζει τον πήχη, δεν λέει μεγάλα λόγια. Περιμένει στην γωνία για να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.