Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της “ομάδας του λαού” στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρώτη νίκη. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, χάσαμε την συγκέντρωσή μας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δεχτήκαμε φθηνά καλάθια. Στα στατιστικά έχουμε πολλά λάθη. Ο Παναθηναϊκός είναι μία έμπειρη ομάδα που το εκμεταλλεύτηκε. Σκοράραμε 85 πόντους, αν και κάναμε πολλά παιχνίδια απομόνωσης. Φταίει το γεγονός ότι ήρθαμε μόνο με έναν πλέι μέικερ».

Για αυτά που θέλει να προσθέσει στο παιχνίδι της ομάδας του φέτος: «Δεν είχαμε τον έλεγχο της μπάλας, δεχτήκαμε εύκολους πόντους. Είχαμε προβλήματα στην αλληλοκάλυψη και τις αλλαγές. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός».

Για αυτά που κρατάει από τον αγώνα: «Μίλησα για την δυσκολία του αγώνα. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε στο 100% σήμερα. Το σημερινό ματς δεν είναι περισσότερο από το 75% των δυνατοτήτων μας. Είχαμε θετικά στοιχεία, καλά ποσοστά. Υπήρχαν καλά στοιχεία. Ο Ζούσμαν έπαιξε για πρώτη φορά 15 λεπτά. Δεν είχαμε rotation και δεν μπορούσαμε να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση».

Για την ατμόσφαιρα του αγώνα: «Είχαμε εκπληκτική ατμόσφαιρα, με εξαιρετική διαιτησία. Δεν χρειαζόμαστε να έχουμε προστασία πίσω από τον πάγκο μας. Είμαστε στην Euroleague, δεν νομίζω ότι στην αναπτυσσόμενη Ευρωλίγκα χρειάζεται κάτι τέτοιο».