Εδώ είναι που λένε των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Η Armani είχε προετοιμαστεί από την αρχή για τις δυσκολίες της φετινής σεζόν λόγω φυσικά του κορονοϊού. Είχε προβλέψει ότι σεζόν δεν θα είναι κανονική και είχε φτιάξει από το μπάτζετ της πάνω σε αυτό το πλαίσιο όπως είπε ο General Manager των Ιταλών, Χρήστος Σταυρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό μέσο.

Ο Έλληνας GM της Armani δεν έμεινε μόνο εκεί. Έκανε αναφορά και στους στόχους της ομάδας στη φετινή σεζόν.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος δεν έβαλε ψηλά τον πήχη και δεν άρχισε τα μεγάλα λόγια. Τόνισε έτσι ότι στόχος είναι τα πλέι οφ και μετά βλέποντας και κάνοντας.

Αναλυτικά ο Χρήστος Σταυρόπουλος είπε:

Για τα πλάνα που είχε φτιάξει η Armani λόγω του κορονοϊού και της νέας πρωτόγνωρης πραγματικότητας που έχει επιφέρει ο ιός: «Ξέραμε ήδη ότι δεν θα είναι μια κανονική χρονιά και το μπάτζετ μας έχει προβλέψει την απουσία φιλάθλων. Επίσης, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με απουσίες, ξαφνικές ή μη. Το γνωρίζαμε αυτό πριν ξεκινήσουμε και όλοι οι σύλλογοι έβαλαν την επιθυμία για επιστροφή στα παρκέ πάνω από τις σκέψεις αυτές».

Για τους στόχους της ομάδας στην Euroleague: «Στόχος μας είναι τα πλέι οφ. Δεν είμαστε εκεί από το 2014. Από την εμπειρία μου ξέρω πως μετά τα πλέι οφ, όλα μπορούν να συμβούν».