Χωρίς τους Κιθ Λάνγκφορντ και Θανάση Αντετοκούνμπο ξεκίνησε σήμερα (7/1) ο Παναθηναϊκός για το κρίσμο εντός έδρας ματς της Τετάρτης (9/1) με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ. Οι δυο παίκτες δεν προπονήθηκαν σήμερα και έκαναν θεραπεία.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέστη θλάση στο χθεσινό (6/1) ματς με τον Χολαργό και θα χάσει σίγουρα την μάχη με τους Γερμανούς, ενώ θα χρειαστεί ένα θαύμα για να προλάβει τον αγώνα της Παρασκευής (11/1) με τη Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Από την άλλη ο Κιθ Λάνγκφορντ παρέμεινε και χθες στα “πιτς”. Ο Αμερικανός είχε υποστεί κι αυτός μια θλάση στις 21/12 στο παιχνίδι με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ και παραμένει εκτός από τότε. Οι πράσινοι θα τον δουν και σήμερα για να έχουν μια εκόνα για το αν θα προλάβει το παιχνίδι με τους Γερμανούς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού:

Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε σήμερα (7/1) το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης της προσεχούς Τετάρτης με την FC Bayern Munich (9/1, 21.00) για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.  Οι Κιθ Λάνγκφορντ και Θανάσης Αντετοκούνμπο έκαναν θεραπεία.