Ο Τζόρντι Μπερτομέου έφτασε στην Αθήνα και μέσα στα επόμενα λεπτά θα βρεθεί στη Μητρόπολη Αθηνών, ώστε να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας της Euroleague βρίσκεται στην Αθήνα από το πρωί της Τετάρτης (13/6), ώστε να αποτίσει αποτίσει φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ο CEO της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης θέλει να δείξει τον σεβασμό του στον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, στην οικογένειά του και στον σύλλογο

 

Ο Τζόρντι Μπερτομέου θα βρεθεί στη Μητρόπολη Αθηνών και θα αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο μέχρι τις 13:30, όταν και ολοκληρώνεται το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του θρυλικού παράγοντα του «τριφυλλιού».

 

Υπενθυμίζεται ότι μετά την είδηση της απώλειας του Παύλου Γιαννακόπουλου είχε προχωρήσει στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι μία δυσάρεστη ημέρα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και για εμένα ειδικότερα γιατί έχασα έναν φίλο με τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο Παύλος και ο Θανάσης αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη για μετατραπεί ο Παναθηναϊκός στην δύναμη που είναι σήμερα στον αθλητισμό. Η παθιασμένη στήριξη για την ομάδα τους μετέτρεψε τον Παναθηναϊκό σε ένα μοντέλο σπουδαιότητας για τους συλλόγους όλης της Ευρώπης. Ο Παύλος συνεισέφερε με το όραμα και τον πραγματισμό στις αποφάσεις του και βοήθησε το ευρωπαϊκό μπάσκετ να κάνει μερικά βήματα μπροστά στο πλαίσιο της εξέλιξής του. Ήταν ένα αληθινό παράδειγμα αγάπης για το μπάσκετ. Ο Παύλος αφήνει σπουδαία κληρονομιά με επιτυχίες και θα λείψει σε όλους».