O Mario Hezonja θα αποχωρήσει από την Unics, μολονότι ηγήθηκε της ομάδας κι είχε εξαιρετική συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Velimir Perasovic. Ο λόγος που θα αποχωρήσει είναι αυτονόητος κι έχει να κάνει με την μη συμμετοχή της ομάδας στην Euroleague της επόμενη χρονιάς. Ο Κροάτης φόργουορντ φερόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στην Real Madrid, ενδεχόμενο που θα σήκωνε μεγάλη κουβέντα, καθότι ο 27χρονος άσος έχει παίξει στο παρελθόν με την φανέλα της Barcelona.

Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες που έρχονται από την Σερβία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανατροπή δεδομένων, καθότι η Partizan βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του. θυμίζουμε ότι οι Σέρβοι πήραν προχθές την μία από τις δύο wild card για την ερχόμενη Ευρωλίγκα και θέλουν να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο, το οποίο θα καθοδηγήσει ο Zelimir Obradovic.

Αν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα τότε οι “ασπρόμαυροι” του Βελιγραδίου θα έχουν πραγματοποιήσει μια ηχηρή κίνηση που θα τους καταστήσει ως μία ομάδα που θα έχει σοβαρές πιθανότητες για την πρόκριση στην οκτάδα της Euroleague, διότι στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν ήδη πρωτοκλασάτοι μπασκετμπολίστες όπως οι Kevin Punter και Zach LeDay. Τέλος τα νούμερα του Hezonja την φετινή σεζόν ήταν κάτι πολύ παραπάνω απο ικανοποιητικά με τον 27χρονο άσο να μετράει μέσο όρο 14,1 πόντους (52,4 % δίποντα, 34,9% τρίποντο), την στιγμή που μάζευε 6,1 ριμπάουντ και μοίραζε 1,8 ασίστ.