Η αλήθεια είναι ο Ettore Messina δεν έκανε τίποτα φέτος με την Armani. Η ομάδα ξεκίνησε μεν καλά στην Euroleague. Στην αρχή πήγαινε… σφαίρα. Όλοι έλεγαν ότι φέτος θα φτάσει και μάλιστα εύκολα στο φάιναλ φορ κι εκεί όλα θα ‘ναι πιθανά. Μετά όμως, όλα άλλαξαν.

Σιγά, σιγά οι Μιλανέζοι έδειξαν να έχουν μείνει από βενζίνη. Οι μηχανές τους άρχισαν να… ρετάρουν. Οι Ιταλοί πήγαιναν έτσι τον τελευταίο καιρό με… φόρα στη κατηφόρα.

Η ομάδα με το πανάκριβο ρόστερ και τις τεράστιες φιλοδοξίες στο ξεκίνημα της χρονιάς, είχε μόλις 2 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια της στην διοργάνωση πριν την διακοπή εξαιτίας του κορονοϊού!

Αυτό το βάρος της αποτυχίας και της κακής πορείας τελευταία σίγουρα το… επωμίζεται και ο Messina.

Αυτός άλλωστε κρατάει το τιμόνι, αυτός έφτιαξε το ρόστερ και αυτός ήταν η εγγύηση ότι η Armani θα ξεφύγει φέτος από τις χαμηλές πτήσεις και θα φτάσει πολύ ψηλά,

Παρά την κακή πορεία, όμως, ο Messina, δεν νιώθει άβολα στην  καρέκλα του, καθώς ο ιδιοκτήτης  της ομάδας, Giorgio Armani όχι μόνο τον στηρίζει, αλλά θεωρεί και ότι ο χρόνος θα τον δικαιώσει και οι Μιλανέζοι θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο.

«Η μέθοδος και η κουλτούρα του Μεσίνα είναι ήδη εμφανής», τόνισε ο Ιταλός σχεδιαστής και συμπλήρωσε: «Με την πάροδο του χρόνου, τα αποτελέσματα θα είναι όλο και πιο εμφανή».