Οι Βάσκοι χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη δυσκολία έφτασαν σε μια άνετη νίκη της Μπάμπεργκ και σε συνδυασμό με την ήττα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που δεν κατάφερε να επικρατήσει της Φενέρμπαχτσε, βρίσκονται μέσα στην οχτάδα.

 Η Μπασκόνια από τα πρώτα κι όλα λεπτά είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Με τους Τίμα και Γκρέιντζερ μάλιστα κατάφερε να φτάσει τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα πριν ακόμα ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο (18-4). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσει με τους Νίκολιτς και Ρούμπιτ όμως οι Βάσκοι δεν έχασαν το ρυθμό τους κλείνοντας την πρώτη περίοδο υπέρ τους με  27-14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Γερμανοί προσπάθησαν να πιέσουν και να βγάλουν από τα… νερά τους τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνθ. Έτι κατάφεραν να μαζέψουν τη διαφορά στο -10 (32-22). Η περιφέρεια της Μπασκόνια όμως έδωσε λύσεις καθώς με τους Γκαρίνο και Τίμα ανέβασε και πάλι τη διαφορά +15 (44-29). Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όμως οι παίκτες της Μπάμπεργκ κατάφεραν να μειώσουν και πάλι, με αποτέλεσμα το πρώτο μισό να κλείσει στο 50-39.

Με την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια, οι γηπεδούχοι έδειξαν αμέσως τις προθέσεις τους. Ξεκινώντας από την άμυνα, περιόρισαν τον αντίπαλο τους ενώ μπροστά ανέλαβαν δράση οι Μπομπουά και Πουαριέ. Έτσι η διαφορά έφτασε στο +20 (66-46). Μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου οι Βάσκοι κατάφεραν να γράψουν το 80-52.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν τυπική διαδικασία, με την Μπασκόνια να έχει εξασφαλίσει το θετικό αποτέλεσμα από νωρίς. Μάλιστα χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα πρόσφερε θεαματικές φάσεις, με το τελικό σκορ να κλείνει στο 103-79.

Τα δεκάλεπτα: 27-14, 50-39, 80-52, 103-79.