Παρά την φημολογούμενη μείωση του μπάτζετ η Barcelona εξακολουθεί να είναι ασταμάτητη στο μεταγραφικό παζάρι, διότι σύμφωνα με το ισπανικό “Home of Glory” οι Καταλανοί έχουν συμφωνήσει με τον ηγέτη του Crvena Zvezda Nikola Kalinic.

Ο άλλοτε άσος της Fener έχει αγωνιστεί ξανά στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Valencia την χρονιά 2020-21 και μάλιστα το σύνολο του Jasikevicius καλείται να πληρώσει το ποσό των 300.000 ευρώ στις “νυχτερίδες”, καθότι έχουν τα δικαιώματα του παίκτη στην χώρα της Ιβηρικής. Πάντως τα λεφτά αυτά δεν θα πάνε χαμένα, καθώς ο 31χρονος άσος είναι από το πάνω ράφι των φόργουορντ της Euroleague, κάτι το οποίο απέδειξαν και τα φετινά του νούμερα (12,6 πόντοι, 3,9 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ).

Όσο περίεργο κι αν φαίνεται η υπόθεση του Kalinic είναι πιθανό να σχετίζεται με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Dejan Radonjic, καθότι οι “ερυθρόλευκοι” της Σερβίας χάνουν κι άλλο από την δυναμική τους. Άλλωστε ο λόγος που ο 52χρονος τεχνικός αργεί να απαντήσει στον Crvena Zvezda δεν είναι τόσο οικονομικός όσο η απώλεια βασικών παικτών της ομάδας, αφού πέρα από τον Kalinic αποχαιρέτησαν ήδη οι Hollins και Davidovac.

Yπενθυμίζεται ότι η διοίκηση των πρωταθλητών της ABA League έχουν δώσει προθεσμία στον Μαυροβούνιο κόουτς μέχρι τις 30/6, ειδάλλως θα εξετάσουν και τις εναλλακτικές τους λύσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται κι ο Milan Tomic. Γενικότερα το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό, αφού το “γυαλί με τον Radonjic έχει ήδη ραγίσει”, την ώρα που υπάρχει και μεγάλη γκρίνια από τους οπαδούς της ομάδας, που βλέπουν το σκληροτράχηλο φετινό σύνολο να χάνει αρκετή από την έστω περιορισμένη ποιότητά του.