H Maccabi την φετινή σεζόν έκανε μία σεζόν, που ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο, διότι χάθηκε το πρωτάθλημα, ενώ σκουπίστηκε και στα πλέι οφ της Euroleague από την φιναλίστ την Real Madrid. Έτσι η “Ομάδα του Λαού” ενισχύεται σημαντικά κι ουσιαστικά ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, την στιγμή που πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε και ο πολύ ικανός σκόρερ Darrun Hilliard.

Βέβαια η αποχώρηση του Wilbekin από το Τελ Αβίβ έπειτα από τέσσερα χρόνια δημιουργεί ένα κενό στον άσο για το σύνολο του Kattash, το οποίο όμως φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον να καλυφθεί. Συγκεκριμένα η Maccabi βρίσκεται ένα βήμα από την απόκτηση ενός πρωτακλασάτου γκαρντ του Lorenzo Brown, ο οποίος κάνει εξαιρετικές εμαφνίσεις στην διοργάνωση τα τελευταία χρόνια με τις φανέλες των Crvena Zvezda, Fenerbache και Unics Kazan.

Την φετινή χρονιά μέχρι να αποβληθεί ο σύλλογος του Ταταρστάν από την Ευρωλίγκα ήταν από τους λόγους που βρίσκονταν σε τροχιά οκτάδας, διότι μέτρησε 13,8 πόντους, μοίραζε 6,1 ασίστ και μάζευε 3,6 ριμπάουντ. Τα στατιστικά αυτά επιβεβαιώνουν την πληθωρική παρουσία του στο παρκέ και γι’ αυτόν τον λόγο πολλές ομάδες θα τσέκαραν την περίπτωσή του με τους Ισραηλινούς να είναι αυτοί που αναμένεται να αποσπάσουν την υπογραφή του. Τέλος ο 32χρονος άσος θα αγωνιστεί και στο Ευρωμπάσκετ ως νατουραλιζέ με την φανέλα της Εθνικής Ισπανίας.