O Γιάννης Σφαιρόπουλος έριξε… 48ωρη «κόκκινη κάρτα» στον Sandy Cohen μετά το επεισόδιο που είχαν οι δυο τους στο παιχνίδι με την Hapoel Haifa (23/11) και φυσικά τον άφησε εκτός αποστολής από το αυριανό (26/11) ματς με την Armani (στο παιχνίδι με τους Ιταλούς δεν θα παίξει και ο Omri Caspi, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του, αλλά δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος).

Την καμπάνα αυτή δεν την χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ο Έλληνας κόουτς της Maccabi.

Την είχε ρίξει και στον Eric Green όταν οι δυο τους ήταν στον Ολυμπιακό.

Όσο για το επεισόδιο με τον Cohen έγινε κατά την διάρκεια του μας με την Hapoel Haifa.

Ο Σφαιρόπουλος αποφάσισε να κάνει αλλαγή τον Cohen. O παίκτης τα ψιλοπήρε. Ο Έλληνας κόουτς τον… γράπωσε από το χέρι και ο Cohen τράβηξε αμέσως το χέρι.

Ο Σφαιρόπουλος που είναι ένας προπονητής, που έχει ως… θρησκεία την πειθαρχία δεν του την… χάρισε. Έριξε 48ωρη αποβολή στον παίκτη και φυσικά τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Armani.

Είπαμε ότι το ίδιο είχε κάνει και όταν ήταν στον Ολυμπιακό με τον Eric Green.

Η έκρηξη είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2016., Ο Αμερικανός ψιλογκρίνιαζε επειδή δεν έπαιζε πολύ και ο Σφαιρόπουλος του έριξε 48ωρη αποβολή από τη ομάδα. Φυσικά τον έκοψε από την αποστολή του επόμενου αγώνα, που ήταν ένα ματς με τον Απόλλωνας Πάτρας στο ΣΕΦ (13/11/2017) για το πρωτάθλημα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ «ΜΕΤΩΠΙΚΕΣ» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ