Σε έναν χώρο που ανθεί η ζήλια και δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν λένε καλή κουβέντα για συναδέλφους τους, ότι το αξίζουν αυτό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί εξαίρεση. Ο κόουτς της Maccabi είναι είναι ένας προπονητής και ένας άνθρωπος που όταν κάποιος συνάδελφός του αξίζει μια καλή κουβέντα, θα την πει με όλη του την καρδιά και όλη του την ειλικρίνεια.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τόπου της Maccabi, ενόψει του αυριανού (12/1, 21:05) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Tel Aviv στην 19η Αγωνιστική της Euroleague για την επικείμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Oded Kattash.

Ο Σφαιρόπουλος δεν το σκέφτηκε καθόλου. Ο Έλληνας κόουτς της ομάδας του Tel Aviv έπλεξε το εγκώμιο του Ισραηλινού κόουτς

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι ο Oded Kattash είναι ένας πολύ καλός προπονητής και μάλιστα υπενθύμισε ότι αυτό το είχε πει πριν ο Παναθηναϊκός χτυπήσει την πόρτα του 46χρονου Ισραηλινού κόουτς. Μέσα σε όλα έπλεξε το εγκώμιο του Kattash γα την δουλειά που έκανε στην Hapoel Jerusalem, ενώ επισήμανε ότι του αξίζει η ευκαιρία να κοουτσάρει πλέον στην Euroleague.

Αναλυτικά ο προπονητής της Maccabi Tel Aviv, Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε:

«Ο Oded (σ.σ.: Kattash) είναι πολύ καλός προπονητής, το είπα ακόμη και πριν λάβει την προσφορά από τον Παναθηναϊκό. Η Hapoel Jerusalem είναι μια πολύ καλή ομάδα και είναι αντίπαλος μας. Νομίζω ότι αξίζει την ευκαιρία να κοουτσάρει στην Euroleague».