Η Maccabi δεν θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της αύριο (12/3) στο Τελ Αβίβ (λόγω των μέτρων για τον coronavirus) απέναντι στην Baskonia. Παρόλα αυτά, πάντως, φαντάζει το μεγάλο φαβορί στο ματς. Στα χαρτιά τουλάχιστον, φαντάζει το φαβορί στην μάχη με τους Βάσκους.

Ο προπονητής των Ισραηλινών, Γιάννης Σφαιρόπουλος, όμως, δεν το βλέπει έτσι. Ο Έλληνας κόουτς και τόνισε ότι το ματς δεν είναι εύκολο και η ομάδα του πρέπει να προσέξει για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

«Φυσικά, η Baskoniaείναι σε τελείως διαφορετική κατάσταση τώρα, σε σχέση με το ματς του Α’ Γύρου. Πρώτα απ’ όλα άλλαξε προπονητή. Μετά, έκανε αλλαγές και σε παίκτες, γιατί είχε τραυματισμούς. Έχει κερδίσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της και τρία ματς στη σειρά. Αυτό έγινε για πρώτη φορά φέτος για εκείνη. Αυτό σημαίνει πως είναι στην καλύτερη κατάσταση που έχει υπάρξει τη φετινή σεζόν.

Σίγουρα, θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Μιλήσαμε στους παίκτες και θα οτυς μιλήσουμε ξανά, πριν από την προπόνηση, για να εμβαθύνουμε στην κομβική κατάσταση που είμαστε. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα και να μην θεωρήσουμε πως θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Η Baskonia παλεύει για μια θέση στα πλέι οφ και μας μένουν έξι ματς για το φινάλε. Δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεων».