Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA:

«Ήμασταν κάπως διστακτικοί στα τελευταία λεπτά και η Ρεάλ επέστρεψε στο ματς. Σίγουρα, είμαστε καλοί αμυντικά. Αλλά, χάσαμε κάποια ριμπάουντ και κάποια σουτ. Το ματς θα ήταν πιο εύκολο».

Για την επιστροφή του Σπανούλη: «Ο Βασίλης είναι ο ηγέτης μας. Μας έλειπε από την αρχή της σεζόν. Είναι το πρώτο του φετινό ματς στην Euroleague, θα συνεχίσει να βελτιώνεται και να βρίσκει ρυθμό για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου τόνισε:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, γιατί ήρθε απέναντι σε μία ομάδα που είναι φαβορί για να πάει στο Final Four. Παρόλο που έχουν απουσίες λόγω τραυματισμών, έδειξαν πως έχουν την ποιότητα και πως μπορούν να επιστρέψουν στο παιχνίδι ώστε να παλέψουν για τη νίκη».

«Αξίζαμε τη νίκη με τον τρόπο που παίξαμε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στην άμυνά μας, στυο πρώτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε 8 πόντους και στο ημίχρονο 30. Η Ρεάλ είναι μία ομάδα που σκοράρει πολύ, όμως εμείς συνολικά είχαμε το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Αποκτήσαμε διψήφια διαφορά τρεις φορές, όμως στα τελευταία τρία-τέσσερα λεπτά δεν παίξαμε καλά και δεν συνεργαστήκαμε όπως έπρεπε σε άμυνα και επίθεση. Κάναμε κάποια εύκολα λάθη, τους επιτρέψαμε να σκοράρουν εύκολους πόντους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο πέτυχαν 25 πόντους, που είναι πολλοί για τέτοια παιχνίδια».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε: «Στη παράταση δείξαμε τον χαρακτήρα μας και αυτός είναι ο λόγος που έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και γιατί δεν τα παράτησαν. Συνέχισαν, πάλεψαν, σκόραραν 20 πόντους και συνολικά δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, που μας υποστηρίζουν και δίνουν έξτρα κίνητρο στους παίκτες που βρίσκονται στο παρκέ».

Για τον Γιώργο Πρίντεζη είπε: «Ο Πρίντεζης έχει χαρακτήρα, είναι ένας παίκτης έμπειρος. Έδειξε τον τσαμπουκά του και το τσαγανό του για ακόμα μία φορά, όπως και όλη η ομάδα».