Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού του Ολυμπιακού:

«Ευχαριστώ τον κ. Ματεγιόφσκι (Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ) για τα πολύ καλά του λόγια. Είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου μία εταιρία που βοηθάει τους παίκτες και την ομάδα.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία, καθώς είμαστε στη βδομάδα του Final Four. Για αυτά τα παιχνίδια προετοιμαζόμαστε όλη την χρονιά. Ο Ολυμπιακός είναι σαν τον καλό μαθητή στο σχολείο και χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα. Δεν χρειάζεται δηλαδή να διαβάσουμε τις τελευταίες τρεις μέρες. Δουλέψαμε όλη την χρονιά, πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι. Παίζουμε με μία πολύ καλή και σταθερή ομάδα στην Ευρώπη. Είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, γνωρίζουμε την δυναμική και την ποιότητά της. Ως αουτσάιντερ, θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο και στο τέλος θα δούμε τι θα έχει συμβεί»

Σε ερώτηση για την σχέση του με τον Σπανούλη ως δικό του παίκτη σχολίασε:

«Σίγουρα είναι καλύτερα τώρα. Είναι καλύτερα που είμαι εδώ, όχι μόνο λόγω του Βασίλη, αλλά όλων των παιδιών. Τα τελευταία 2,5 χρόνια έχουμε δουλέψει πολύ. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα μας είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Αυτό είναι πάνω από όλα. Φυσικά υπάρχουν, ρόλοι, ο ηγέτης και ο βασικός κορμός. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες και απαιτώ από όλους να είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στην τελική ευθεία πρέπει να είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα».

Για τους ξένους που δεν έχουν παράσταση σε Final four:

«Η ομάδα έχει ποιότητα και παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε υψηλές απαιτήσεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Επίσης σημαντικό είναι πως έχουμε πολύ καλό σύνολο. Αυτοί που έχουν εμπειρία μιλούν στα παιδιά, το προπονητικό τιμ είναι από πάνω τους για να είναι έτοιμοι. Δεν είναι καινούρια αυτά που ζητάμε. Πρέπει να κάνουμε πολύ καλά όσα δουλεύουμε μέσα στην χρονιά. Είναι θέμα συγκέντρωσης, θέλησης και μεθόδου. Όποιος καταλαβαίνει πως αυτή η δουλειά που έγινε σε βάθος χρόνου, θα είναι έτοιμος τώρα. Δεν ζητάμε καινούρια πράγματα, αλλά αυτό που έχουμε δουλέψει όλη την χρονιά»

Για το μεγαλύτερο μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ:

«Στον πόλεμο δεν κοιτάμε τι πολεμοφόδια έχουν οι άλλοι. Πάμε εκεί με τον καλύτερο στρατό. Τα μπάτζετ δεν παίζουν. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω τα μπάτζετ».