Ο προπονητής της Maccabi, Γιάννης Σφαιρόπουλος, που είδε τον Aaron Harrison να αφήνει την ομάδα του στον τόπο στην εκπνοή και να δίνει την νίκη (85-82) στον Ολυμπιακό, είχε την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του μετά το ματς.

Ο Έλληνας κόουτς της Maccabi και τέως προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι Ισραηλινοί είναι στεναχωρημένοι, που έχασαν άλλο ένα παιχνίδι στο τέλος (είχαν χάσει πάλι στο τέλος και το ματς με την Bayern στην περασμένη αγωνιστική, ενώ στο τελευταίο λεπτό είχε κριθεί και η ήττα της Maccabi από την CSKA). Από την άλλη, πάντως, έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και είπε ότι άξιζε να κερδίσει κι αυτός, αλλά και η ομάδα του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε αναφορά και στα κλειδιά του αγώνα και επισήμανε ότι το παιχνίδι κρίθηκε σε δυό σημεία, στα επιθετικά ριμπάουντ του Martin και το ποσοστό στις βολές που είχε η ομάδα του.

Αναλυτικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς και την εξέλιξή του: «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι σε όλη την διάρκειά του. Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα δέκα πόντων μέσα στο παιχνίδι, αλλά σιγά – σιγά επιστρέψαμε στο παιχνίδι και παλέψαμε για τη νίκη μέχρι το τέλος. Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το ματς με την Μπάγερν. Οι μικρές λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι στο τέλος. Έχουμε και ένα κέρδος, μπήκαν στην ομάδα κάποιοι νέοι παίκτες, όπως ο Jones και ο Blayzer, που έδειξαν πως είναι αθλητές επιπέδου Euroleague. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε ξανά στο τελευταιο λεπτό, αλλά από εδώ και πέρα θα προπονηθούμε ακόμα περισσότερο για να βελτιωθούμε και να κερδίσουμε τέτοια ματς στο μέλλον. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, άξιζε να κερδίσει, όπως και εμείς».

Για τα κλειδιά του αγώνα: «Το παιχνίδι κρίθηκε σε δυό σημεία, στα επιθετικά ριμπάουντ του Μάρτιν και το ποσοστό στις βολές μας. Μέχρι την τρίτη περίοδο είχαμε 5/6, μετά είχαμε 5/13».