Με πίστη στις δυνατότητές τους πηγαίνουν οι άνθρωποι της Κάχα Λαμποράλ στη Ρωσία, ώστε να αντιμεωπίσουν τη Χίμκι, σε ένα παιχνίδι τελικό για τους Ισπανούς αφού αν ηττηθούν μένουν εκτός συνέχειας, ενώ σε περίπτωση νίκης συνεχίζουν να ελπίζουν. Ο Ζαν Τάμπακ τόνισε πως η νίκη είναι πολύ σημαντική αλλά σε περίπτωση που έρθει κι η διαφορά του πρώτου αγώνα (83-71) θα είναι ακόμα καλύτερα.

“Είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε σε δύσκολες στιγμές. Η Χίμκι είναι έμπειρη ομάδα, που ξέρει να διαβάζει τον αντίπαλο και να τον τιμωρεί. Έχουν εξαιρετική ισορροπία στο παιχνίδι τους μέσα κι έξω από τη ρακέτα. Είναι ένας σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες, αφού αμφότερες πρέπει να κερδίσουν για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους.

Σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι μας. Το να κερδίσουμε θα είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά, αν πάρουμε και τη διαφορά του πρώτου αγώνα τότε θα έχουμε κάνει τεράστιο βήμα” τόνισε ο Ισπανός τεχνικός της Κάχα Λαμποράλ στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από το παιχνίδι.

“Θέλουμε να παίξουμε ένα σοβαρό παιχνίδι στη Ρωσία γα να πετύχουμε μία νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για μας.  Είναι σαν τελικός και για τις δύο ομάδες. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Πρέπει να βελτιώσουμε την ισορροπία στο παιχνίδι μας, να αποφύγουμε τα πολλά πάνω κάτω στην απόδοσή μας και σε περίπτωση είμαστε μπροστά στο σκορ να διαχειριστούμε σωστά το προβάδισμα” πρόσθεσε ο Σαν Εμετέριο.