H Baskonia μπορεί φέτος μέχρι και τη στιγμή της διακοπής της Euroleague να μην κατάφερε να πραγματοποιήσει τη χρονιά που θα επιθυμούσε η ίδια, ωστόσο ο Tornike Shengelia ήταν ένας από αυτούς που πάλευε συνεχώς για την ομάδα του και παρουσιαζόταν κάθε φορά και καλύτερος στο παρκέ.

Στην Euroleague η Baskonia πριν από τη διακοπή βρισκόταν στην 13η θέση,έχοντας ρεκόρ 12-16 και μακριά πάλευε έστω με λίγες μαθηματικές πιθανότητες για να βρεθεί στην οχτάδα που οδηγεί στα Playoffs της διοργάνωσης. Στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο “Τοko” Shengelia μετρούσε 15,9 πόντους και 5,6 ριμπάουντ. Μάλιστα είχε και εκπληκτικά ποστοστά, σουτάροντας με 58% στα δίποντα και 39% στα τρίποντα.

Στο Ισπανικό πρωτάθλημα, μέχρι λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, σε 23 παιχνίδια, η Baskonia είχε ρεκόρ 12-11 και βρισκόταν στην 8η θέση που οδηγεί στα Ισπανικά Playoffs. Εκεί, ο ηγέτης των Βάσκων μετρούσε 16,6 πόντους και 6,3 ριμπάουντ μ.ο. ανά αγώνα. Στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, ο Shengelia σούταρε με εξίσου καλά ποσοστά όπως είναι αυτά των 56,2% στα δίποντα και 32,9 στα τρίποντα.

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του Shengelia με την Baskonia φέτος: