«Τετ α τετ» με τον Jordi Bertomeu είχαν σήμερα (20/2) λίγες ώρες πριν το ματς του Ολυμπιακού (19:15) με την Villeurbanne οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της Euroleague κάνει επίσκεψη στην Αθήνα και οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού συναντήθηκαν μαζί του και συζήτησαν για όλα τα θέματα της διοργάνωσης.

Η κουβέντα πήγε φυσικά και στο θέμα του ΒΑΝ που έχει επιβάλει η Euroleague στον Ολυμπιακό με την αιτιολογία ότι η ομάδα έχει παλιές οφειλές.

Ο Ολυμπιακός είχε… βγει από τα ρούχα με του με την απρόσμενη καμπάνα. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν χρωστάνε χρήματα σε κανέναν. Μάλιστα έχουν στείλει ήδη όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην διοργανώτρια αρχή, στα οποία οι ερυθρόλευκοι λένε ότι είναι ξεκάθαρο ότι δεν χρωστάνε λεφτά πουθενά. Επίσης έχουν στείλει επιστολή, στην οποία λένε ότι η ομάδα δεν οφείλει χρήματα πουθενά και ζητάνε να γίνει συνεννόηση ανάμεσα στις διοικητικές και τις οικονομικές υπηρεσίες της Euroleague για να φανεί η αλήθεια. Και φυσικά ζητάνε άμεση άρση του ΒΑΝ.

Το θέμα της απαγόρευσης μεταγραφών έπεσε στο τραπέζι και σήμερα στην συνάντηση των αδελφών Αγγελόπουλων με τον Bertromeu.

Ο Ολυμπιακός περιμένει να λυθεί άμεσα στο θέμα, διότι έχει τραβήξει πολύ. Μάλιστα η ομάδα έχει αποκτήσει ήδη δυο ξένους παίκτες τους, Buycks και MacKissic, αλλά ακόμα δεν μπορούν να δηλωθούν και να παίξουν στην Euroleague, λόγω του ΒΑΝ.