Ο Μίλος Τεόντοσιτς έδωσε συνέντευξη στην ρωσική ιστοσελίδα «sportbox.ru» και μίλησε για την αρμονία που υπάρχει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ότι η ομάδα του άξιζε να είναι στο Βερολίνο.Μάλιστα δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κριτική που του έχει ασκηθεί τόσα χρόνια ότι ευθύνεται πιο πολύ από όλους για τις συνεχόμενες αποτυχίες της ΤΣΣΚΑ στα fina four.Επίσης αναφέρθηκε στην απουσία της Μπαρτσελόνα,του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αλλά και κάποιων σπουδαίων παικτών από το φετινό final four.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου γκαρντ:

«Φυσικά και με κούρασε αυτή η ιστορία, αλλά έχω σταματήσει να ακούω κάτι τέτοια εδώ και καιρό. Το Final 4 δεν είναι η ιστορία του Μίλος ή της ΤΣΣΚΑ. Προκριθήκαμε σε αυτή τη φάση επειδή όλη τη χρονιά παίζαμε ομαδικά και ο ένας εμπιστευόταν τον άλλον. Είμαστε όλοι ενωμένοι και αυτό είναι που μετράει»,δήλωσε αρχικά ο Μίλος Τεόντοσιτς .

Για το συμβάν στην «Κόμπανκ Αρίνα», όπου ένας οπαδός του Ερυθρού Αστέρα του πέταξε ένα μπουκάλι: «Για να καταλάβεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να γνωρίζεις τους Σέρβους και τη νοοτροπία τους. Άνθρωποι που δεν γνωρίζουν την κουλτούρα της Σερβίας, είναι δύσκολο να καταλάβουν. Δεν λέω πως αυτή η συμπεριφορά είναι σωστή, αλλά μπορώ να τους καταλάβω. Είναι γεμάτοι συναισθήματα εκείνη τη στιγμή, καθώς ήθελαν η ομάδα τους να νικήσει». 

Τέλος, για το γεγονός πως σε αυτό το Final 4 δεν υπάρχουν παίκτες όπως Σπανούλης, Ναβάρο και Ρέγες και μήπως αυτό σημαίνει πως η παλιά… φουρνιά αποχωρεί: «Δεν είναι κακό να μεγαλώνεις. Δεν λέω ότι είμαι πολύ μεγάλος, αλλά ο χρόνος κυλάει και οι παίκτες αλλάζουν. Μερικοί εξ αυτών σταματούν φέτος το μπάσκετ και κάποιοι έχουν ακόμη ένα με δύο χρόνια και έτσι έρχονται οι νέοι. Είναι φυσιολογικό. Φέτος, στο Final 4 δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, αλλά εκείνοι που είμαστε στο Βερολίνο πήγαμε εκεί γιατί το αξίζαμε».