Οι Γάλλοι είχαν σε απίστευτη μέρα τον Ζάν Σάρλ και τον εκπληκτικό Τζεκίρι ο οποίος πήρε μόνος του το παιχνίδι στη παράταση. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της γαλλικής ομάδας μετά από αυτήν επί της ΤΣΣΚΑ.

Ο Αγώνας 

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ νευρικά την αναμέτρηση καθώς πέρασαν τέσσερα ολόκληρα λεπτά για να σκοράρει μια από τις δύο ομάδες. Την αρχή την έκανε ο Ερυθρός Αστέρας με τον Μπαρόν και απάντησε ο Τζεκιρί. Οι δύο ομάδες πηγαίνανε χέρι χέρι έως το τέλος του δεκαλέπτου με το σκορ να κλείνει στο 16-14.

Στην δεύτερη περίοδο οι δύο ομάδες συνέχισαν να είναι εξαιρετικά άστοχες με τον Ερυθρό Αστέρα όμως να διατηρεί το προβάδισμα(29-24)στο 17′.Έτσι συνεχίστηκε το δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να είναι πάντα μπροστά στο σκορ με τους Γάλλους όμως να μην τους αφήνουν να ξεφεύγουν στο σκορ. 

Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Βιλερμπάν έκανε ένα γρήγορο 8-0 και έφερε το παιχνίδι στον πόντο 41-40. Στην συνέχεια ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν πάλι μαζεμένους πόντους και έφτασαν την διαφορά στους εφτά (52-45)στο 29′.

Στην τελευταία περίοδο ο Ερυθρός πήρε μια διαφορά της τάξης των εφτα πόντων(60-53).Προς το τέλος του αγώνα το παιχνίδι εξελίχτηκε σε ντέρμπι με την Βιλερμπάν να κάνει ένα 5-0 και να μειώνει στο καλάθι δύο λεπτά πριν το τέλος. Ο Ζάν Σάρλ 15″ πριν το τέλος ισοφαρίζει την αναμέτρηση σε 65-65.Στην συνέχεια ο Γκιστ σκοράρει ωστόσο οι διαιτητές δεν μετρούν το καλάθι και ο Τέιλορ για την Βιλερμπάν αστοχεί και το παιχνίδι πάει στην παράταση. 

Στην παράταση ο Μπράουν έδωσε το προβάδισμα στον ερυθρό και ο Τζεκιρί ισοφάρισε άμεσα σε 67-67. Στην συνέχεια ο Τζάκσον δίνει το προβάδισμα πρώτη φορά στην παράταση για τους Γάλλους 69-67 δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.Ο Νταβιντόβατς δίνει εκ νέου προβάδισμα στον Ερυθρό ωστόσο ο Τζεκιρί το παίρνει άμεσα για την Βιλερμπάν (73-72)29″ πριν το τέλος. Στην συνέχεια ο Τζεκιρί έκανε το 74-72 με μία βολή, ο Γκιστ έχασε το σουτ για την ισοφάριση και η Βιλερμπαν πήρε την νίκη. 

Δεκάλεπτα: 16-14, 36-32, 54-47,65-65, 72-74

Tα αναλυτικά στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ