Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 82-75 την Khmki που έπαιζε με τα «τρίτα» και είχε έρθει μισή και μόλις με 9 παίκτες στον Πειραιά, ενώ είχε μόνο 1 ξένο τον McCollum. Και όσο λένε ότι η νίκη είναι πάντα γλυκιά, εδώ δεν ήταν. Και δεν ήταν διότι ο Ολυμπιακός έκλεισε απόψε με το ματς αυτό την φετινή σεζόν του στην Euroleague. Και η γεύση που του άφησε η χρονιά ήταν πικρή, καθώς η ομάδα είχε αποκλειστεί εδώ και καιρό από τα πλέι οφ και απέτυχε να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Διπλό ρεκόρ για Vezenkov

Ο Sasha Vezenkov έκανε άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι (20π., 11ριμπ.) και θα θυμάται το ματς για δυο… ιστορικούς λόγους. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έκανε δυο ρεκόρ καριέρας στο ματς με τους Ρώσους.

Ο 26χρονος παίκτης έκανε ρεκόρ με τα 11 συνολικά ριμπάουντ που πήρε (είχε 10 από το ματς με την Alba στην Γερμανία στις 18/3/2021) και έκανε ρεκόρ και με 9 αμυντικά ριμπάουντ που πήρε (είχε πάρει 8 πάλι στο φετινό ματς με την Alba στην Γερμανία στις 18/3/2021).

Σπουδαίος ήταν και ο Σπανούλης, που έβαλε μεν μόλις 1π. αλλά έδωσε 9 ασίστ.  «Παρών» φώναξαν επίσης στο ματς οι Χαραλαμπόπουλος, Κουφός, που πέτυχαν από 10 πόντους.

Από την Khimki κορυφαίος ήταν ο McCollum (17π., 7ασ.) .

TO BINTEO TOY ΑΓΩΝΑ