Η αρμόδια αρχή της Euroleague ετοίμασε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει την πόλη του Βελιγραδίου,όπου θα πραγματοποιηθεί του χρόνου το Final Four. Στο συγκεκριμένο βίντεο τον λόγο έχει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Μίλος Τεοντόσιτς και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το Final Four θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι. Είναι κάτι που το αξίζει η Σερβία. Οι Σέρβοι αγαπούν πάρα πολύ το μπάσκετ, το οποίο πιστεύω πως είναι το πρώτο άθλημα στη Σερβία. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα που θα την απολαύσουν όλοι»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζοτς για να συνεχίσει ο Μπογκαντάνοβιτς λέγοντας ότι:

«Πιστεύω πως το Final Four είναι πολύ σημαντικό για την Σερβία και τους φιλάθλους. Όταν ήμουν παιδί έβλεπα τα παιχνίδια της Euroleague και θα είναι πολύ ωραίο για τους Σέρβους φιλάθλους να δουν το Final Four».

Για να κλείσει ο Μίλος Τεόντοσιτς ο οποίος στάθηκε πολύ στο γεγονός ότι στην χώρα του αγαπάνε το μπάσκετ.

«Είναι κάτι τρελό, διότι δεν μπορείς να πεις για πολλές χώρες – ειδικά στην Ευρώπη – πως είναι χώρες του μπάσκετ. Πιστεύω πως η Σερβία και η Λιθουανία είναι οι δύο χώρες που το μπάσκετ είναι το πρώτο άθλημα. Οι Σέρβοι αγαπούν το μπάσκετ. Αν πας σε ένα ξενοδοχείο, όλοι θα σε αναγνωρίσουν. Ο Νάντο  Ντε Κολό μου είπε πως με την εθνική Γαλλίας στο Βελιγράδι, τον αναγνώριζαν όλοι στο ξενοδοχείο. Ούτε οι Γάλλοι δεν τον αναγνώριζαν τόσο. Στη Σερβία αγαπούν το μπάσκετ».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: