Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στη κάμερα της Euroleague για τα δυο πιο αγαπημένα παιχνίδια της καριέρας του στην διοργάνωση. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι τα ματς αυτά οι χρυσοί θρίαμβοι του Ολυμπιακού στους τελικούς του 2012 (απέναντι στην CSKA) και του 2013 (κόντρα στην Real).

Ο “V-Span” ανέφερε αρχικά ότι είναι πολύ δύσκολο να διαλέξει μόνο δυο ματς. Ξεκαθάρισε όμως, ότι τα δυο παιχνίδια που ξεχωρίζει είναι οι δυο… κολλητοί τελικοί του 2012 και του 2013 όπου ο Ολυμπιακός σήκωσε ισάριθμες κούπες.

Ο Σπανούλης τόνισε ότι η ομάδα, ο κόσμος, οι πρόεδροι του συλλόγου ξέρουν τι πέρασαν οι ερυθρόλευκοι για να φτάσουν δυο φορές στην κορυφή του ευρωπαϊκού Ολύμπου και έτσι θα θυμάται για πάντα αυτά τα δυο παιχνίδια που αποτελούν δυο από τα ορόσημα της ιστορίας του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στην κάμερα της Euroleague:

«Τα αγαπημένα μου παιχνίδια στην Euroleague ήταν σίγουρα οι τελικοί του 2012 και του 2013. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να διαλέξω το καλύτερο παιχνίδι, γιατί υπήρχαν πολλά, τα τελευταία 7-8 χρόνια τουλάχιστον, γι’ αυτό επέλεξα τους δύο τελικούς που κατακτήσαμε την Euroleague και θα τους θυμάμαι για πάντα. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το τρόπαιο.

Αυτές είναι οι αναμνήσεις που κρατάω, δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα είναι πάντα στο μυαλό μου. 

Εγώ και οι συμπαίκτες μου, όλο το κλαμπ, οι οπαδοί και οι πρόεδροι όλοι ξέρουν τι περάσαμε για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία. Ήταν το τελευταίο κομμάτι κάθε χρονιάς στην Euroleague και εμείς καταφέραμε να το πετύχουμε και έτσι πάντα θα θυμάμαι αυτά τα παιχνίδια».

 

TO BINTEO ΤΗΣ EUROLEAGUE ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ

 

 

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ 2012

 

 

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ 2013