Ο Σον Κιλάπτρικ είναι λίγο καιρό στην Ελλάδα, αλλά έχει μάθει ήδη τις πρώτες ελληνικές λέξεις. Μάλιστα μια απ’ αυτές, την πιο… γνωστή ελληνική λέξη, την ξέρει καλά. Την χρησιμοποίησε άλλωστε μετά την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ για να αποθεώσει τον Νικ Καλάθη και να του βγάλει το καπέλο για το μεγάλο τρίποντο που έβαλε ο αρχηγός του τριφυλλιού, με το οποίο οι πράσινοι έριξαν ανάσκελα στο καναβάτσο τους Ρώσους του Δημήτρη Ιτούδη, «ανατίναξαν» την «Megasport Arena», πήραν τη νίκη με 78-77 και έκαναν ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ.

Ο Σον Κιλπάτρικ αποθέωσε τον Καλάθη για το μεγάλο σουτ με ένα επικό μήνυμα που ανέβασε στο Instagram για τον Ελληνοαμερικανό συμπαίκτη του.

Αναλυτικά ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε για τον Νικ Καλάθη: «Τεράστια νίκη. Καλάθη, μεγάλο σουτ malaka».

Ο Σον Κιλπάτρικ δεν ξέχασε όμως, και τον «αρχιτέκτονα» της ομάδας και εκείνον που τον έφερε στο τριφύλλι. Ο λόγος φυσικά για τον Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού έσταξε μέλι για τον προπονητή του. Ο Κιλπάτρικ τόνισε ότι ο Πιτίνο τον πιστεύει, ότι σέβεται τον προπονητή του και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Αμερικανό κόουτς: «G.O.A.T.»!

Αναλυτικά ο Σον Κιλπάτρικ έγραψε στο Instagram για τον Ρικ Πιτίνο: «Τίποτα δεν είναι καλύτερο από έναν προπονητή που σε πιστεύει. Κόουτς Πιτίνο. Αληθινός G.O.A.T. Σε σέβομαι πολύ!»

 

ΤΑ POST ΤΟΥ ΚΙΛΠΑΤΡΙΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΙΤΙΝΟ